Metų klaipėdiečio 2016 rinkimai prasideda

Metu klaipedietis 2015 smallDienraštis "Vakarų ekspresas" pradeda  "Metų klaipėdiečio" rinkimus. Kaip ir kasmet, bus pagerbti labiausiai nusipelnę miestelėnai. Pernai apdovanoti klaipėdiečiai prisipažino, jog miestiečių išreikšta pagarba jų širdyse įplieskė dar didesnį norą tęsti savo darbus, siekti užsibrėžtų tikslų ir tiesiog pasidžiaugti, jog jų veikla yra matoma ir reikšminga.

Redakcija kviečia klaipėdiečius pareikšti savo nuomonę ir siūlyti kandidatus keturioms "Metų klaipėdiečio" nominacijoms:
- įvairiose meno srityse puikių rezultatų pasiekusiam miestelėnui skiriama nominacija "Meniška siela";
- perspektyvų, veiklų, talentingą jaunąjį klaipėdietį tolesniems darbams įkvėps "Jaunojo talento" nominacija;
- nominacijai "Už metų nuopelnus" galima siūlyti kandidatus, kurie per šiuos metus savo darbais garsino mūsų Klaipėdą;
- nominacija "Garbės klaipėdietis" bus skiriama tam miestiečiui, kurio visas gyvenimas yra skirtas mūsų gimtojo miesto keitimui į gražesnę ir šviesesnę pusę.

Kandidatus galite siūlyti iki lapkričio 9 d. 12 val. el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.  arba atnešti į "Vakarų ekspreso" redakciją adresu M.Mažvydo al. 3, Klaipėda, arba į "Vakarų ekspreso" skyrių PC "Akropolis" (Taikos pr. 61, Vokiečių al., prie centrinio įėjimo). Prašome nurodyti, kokiai nominacijai ir už ką siūlote kandidatus.

Rinkimus sudarys 2 etapai: iki lapkričio 9 d. - visuomenė gali siūlyti kandidatus visoms šioms nominacijoms, antrojo etapo metu (lapkričio 11-23 d.) vyks balsavimas.

Rinkimus vainikuos "Metų klaipėdiečio" apdovanojimo vakaras.

Spausdinti El. paštas