Prasidėjo "Metų klaipėdiečio 2015" rinkimai

Metu klaipedietis 2015 smallPrasideda "Metų klaipėdiečio 2015" rinkimai - viena iš prasmingiausių dienraščio "Vakarų ekspresas" iniciatyvų. Jos tikslas - atkreipti dėmesį į miestiečius, darančius gerus, gražius, reikšmingus darbus ir padėkoti jiems už tai. Tradiciją pagerbti labiausiai nusipelniusius miestelėnus dienraštis "Vakarų ekspresas" tęsia nuo 1995-ųjų. Šiais metais rinkimai organizuojami dvidešimt pirmą kartą. 

Šiais metais "Metų klaipėdiečio" rinkimams "Vakarų ekspreso" ir portalo www.ve.lt skaitytojai vėl kviečiami siūlyti kandidatūras, o vėliau ir balsuoti keturiose nominacijose.

Nominacija "Meniška siela" - tai dėmesys ir padėka menininkams, kurie džiugina ir įkvepia savo kūryba aplinkinius ir garsina Klaipėdos miestą.

Nominacija "Jaunasis talentas" - tai siekis paskatinti jaunus, talentingus, veiklius ir perspektyvius klaipėdiečius, tik pradedančius savo kelią olimpo link.

Nominacija "Už metų nuopelnus". Ji suteikia galimybę prisiminti ir įvertinti prasmingiausius šių metų darbus.

Nominacija "Garbės klaipėdietis" teikiama tiems žmonėms, kurių visas gyvenimas yra skirtas tam, kad mūsų gimtasis miestas taptų gražesnis ir šviesesnis.

"Metų klaipėdiečio" rinkimai vyks iki lapkričio 26 d., dviem etapais. Iki lapkričio 11 d. 12 val. kviečiame siūlyti savuosius kandidatus el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba dienraščio "Facebook" profilyje. Pasiūlymus taip pat galima atsiųsti arba atnešti į "Vakarų ekspreso" redakciją (M. Mažvydo al. 3, Klaipėda) arba į VE-skyrių PC "Akropolis (Taikos pr. 61, Vokiečių al., prie centrinio įėjimo). Prašome nurodyti, kokiai nominacijai ir už ką siūlote kandidatus.

Nuo lapkričio 13 d. iki lapkričio 25 d. kviesime balsuoti už tris kiekvienai nominacijai dažniausiai siūlytus asmenis. Balsuoti bus galima ir portale www.ve.lt, ir laikraštyje spausdintais kuponais.

Spausdinti El. paštas